Belvárdi Fogadó

Mini Esküvő

Egy kis esküvő éppen olyan mesés, és varázslatos lehet, mint egy nagyobb lakodalom sőt!  Ma már egyre többen választják a meghitt, kis esküvőt. Csak a család és a barátok előtt mondják ki az igent. Persze lemondani semmiről sem kell.  A menyasszony felveheti álomszép ruháját, a meghívótól kezdve a dekorációig minden lehet igényes és dizájnos. Az ifjú pár fókuszálhat egymásra és a hozzájuk közel állókra. Egy óriási élmény, amire mindig emlékezni fognak.

Egy kis Esküvő lehet 6-8-12 fős is, vagy akár négyszemélyes is, hiszen semmi másra nincs szükség hozzá, mint rátok, 1-1 tanúra és az anyakönyvvezetőre. Többek között ezért is izgalmas az esküvők világa, mert valóban nincs két egyforma esküvő! Ha Te sem szeretnél nagy felhajtást az esküvőtök körül, ám mégis vágysz egy ünnepélyes és különleges esküvőre, akkor a mini esküvő éppen neked van kitalálva!A mini lagzi lehet akár egy fogadás bent vagy akár egy kerti parti is, ez esetben napközben is megrendezésre kerülhet, és követheti ebéddel, vagy inkább a nap végén, gyönyörű naplementével. A vendégek fogadásához tehetünk egy kis süteményt, pezsgőt vagy másfajta finomságokat. Ezeknél a kisebb esküvőknél az egész esemény sokkal nyugodtabb, így a vacsora is nyugodt, meghitt hangulatban telhet,  előre egyzetett menüsorral,  vagy ki ne örülne egy jó bográcsos lagzinak.

A dekorációnak pedig csak a képzelet szab határt. Szűk családi esküvő révén nincs külön főasztal, hanem minden vendég egyetlen hosszú asztalsort ül körbe. A kis létszám miatt megoldható a tányérszervíz is,  így nyugodtan díszíthető az asztal közepe.

Az első dolog, amire emlékeznünk kell egy mini esküvő szervezésekor, hogy valóban nem kell lemondani semmiről. Mindegy hogy modern, bájos, csillogós, vagy rusztikus esküvőt szeretnétek, minden megvalósítható „mini”-ben is.Rendezvényhelyszínünk 3 külön álló légkondicionált teremmel rendelkezik, így megfelelő lehet bármekkora Esküvőhöz.

Ha igazán különleges élményre vágytok akkor lehetőség van egy igazán meghitt esküvői vacsorára is a nyári csillagos égbolt alatt a parkosított „kertünkben”.A tájjellegű ételek, a zamatos borok, a vendégszerető kiszolgálás megfelelő hátteret biztosítanak a tökéletes Esküvőkhöz.

A résztvevők elszállásolására  9 db igényesen kialakított szoba szolgál, falusias hangulatú vendégházunkban pedig 3 szoba.

Széleskörű rendezvényszervezői tapasztalattal, rengeteg lehetőséggel lehetünk segítségetekre. Vállaljuk az esküvő  teljes lebonyolítását, az esemény kidolgozását és megvalósítását, hogy a készülődést boldog várakozással éljétek meg.

Keressétek rendezvényszervező kollégánkat bizalommal!

Kis esküvő-Nagy élmény