Belvárdi Fogadó

Miért válasszunk vidéki esküvői helyszínt?

Egy vidéki helyszínen tartott esküvő számos előnyt kínálhat az ifjú pár és a vendégek számára. Egyre többen választják az ilyen esküvőket az egyszerű szertartások és a hatalmas lagzik helyett. Miért is? Nos, a vidéki esküvők egyedi varázzsal bírnak, melyek egy különleges emlékekkel teli napot kínálnak a párnak és a vendégeknek.

A Belvárdi Fogadó csodálatos természeti szépségekkel rendelkezik, így tökéletes helyszínt nyújt többek között egy vidéki esküvőnek. Ezek a helyszínek már önmagukban is csodás látványt nyújtanak, így a dekorációval is könnyebb dolga van a Pároknak. A dekorálásban Fogadónk is segítséget nyújthat, hogy ezzel is kevesebb teher legyen a párokon. Vállaljuk a teljes dekoráció elkészítését személyre szabva.
 A városi forgatag és a mindennapi stressz elkerülése jó lehetőség arra, hogy mindenki kikapcsolódhasson és felhőtlenül élvezni tudja az esküvőt.
A vidéki helyszíneken gyakran szerveznek olyan programokat, amelyek a természet közelségére építenek. Fogadónkban rendelkezésre áll 5 veterán dzsip autó amiket tökéletesen bele lehet építeni akár az esküvői fotózásba. A táj és a természet közelsége sokféle fotós lehetőséget kínál.
Ezekkel az egyedi elemekkel tehetjük emlékezetessé és különlegessé esküvőnket.

A helyszínen kívül a másik fontos elem az étel. A Belvárdi Fogadónkban kiváló szakácsok azon dolgoznak, hogy a legjobb ételsort magas minőségben adhassák ki Vendégeinknek.
Mindig arra törekszünk, hogy a Menyasszony és Vőlegény kívánságait teljesíteni tudjuk. Különleges ételsorok között megtalálható nálunk a kerti grill menüsor ami a kültéri esküvőt még különlegesebbé teheti.
A grillen készült ételek sokféle ízélménnyel szolgálnak, ami lehetővé teszi a vendégeknek, hogy választhassanak a különböző húsok, zöldségek és mártások közül. Ezek a menük könnyen alkalmazkodhatnak a különböző étrendi igényekhez, például vegetáriánus, gluténmentes, vagy egyéb speciális diétákhoz. A szakácsok általában a vendégek előtt készítik el az ételeket, ami interaktív és szórakoztató élményt nyújt, valamint a sütés közben felszabaduló illatok is felvidítják a vendégeket. A grillmenü tökéletesen illeszkedik egy szabadtéri helyszínhez, és hangsúlyozza a természet közelségét, ami egy vidéki esküvőn különösen fontos lehet. Egy kültéri grill menüsor kiváló választás lehet ha egyedülálló és emlékezetes élményt szeretnének nyújtani az esküvőjükön a Párok.

Fogadónk arra törekszik, hogy alkalmazkodjon a Párok igényeihez, és kívánságaihoz. A vidéki helyszínnek köszönhetően a lehetőségek tárháza sokoldalú.

A vidéki esküvők varázsa és egyedisége valóban megfoghatatlan. Ahogy a természet körül veszi az ifjú párt és a vendégeket, egy olyan emlékezetes nap születik, mely örökre a szívekben él. Ha egy olyan esküvőt kívánsz, amely elrugaszkodik a hagyományos városi ceremóniáktól, gondolj a vidéki lehetőségekre. A természet mindig hozzáad egy plusz varázslatot a nagy naphoz.