Szolgáltatások

ÉTTEREM

A Belvárdi Fogadó lelkét az étterem jelenti, mely a hét minden napján a'la carte étlappal illetve a munkanapokon menüvel várja vendégeit.

Éttermünkben 120 főt tudunk kényelmesen elhelyezni zenés vagy esküvői rendezvény alkalmával.

Elkötelezettek vagyunk a magyar konyha, és a térség ízei iránt, így kínálatunk javát jól ismert ételek alkotják. Különös gondot és figyelmet fordítunk arra, hogy ételeinket kiváló és friss alapanyagokból készítsük, a legmodernebb konyhatechnológia segítségével. Az új eljárások és eszközök használatával a magyaros fogásokat a modern és egészséges táplálkozás szempontjainak megfelelően készíthetjük el, az ételek hagyományos értékeit megtartva.

SZÁLLÁS

A Belvárdi Fogadó emeletén kialakított szálláshely 8 szobával rendelkezik, melyek között egy, kettő, három és négyágyas szobák is vannak. A szállások a ház felújítása során újonnan lettek kialakítva, kényelmes szállást biztosítanak az egyedül érkezőknek és a családoknak is. A szállóvendégeink maximális pihenése érdekében térítés ellenében wellness-használatot biztosítunk!

Szobaáraink

Egyágyas szoba 7.900 Ft
Kétágyas szoba 14.900 Ft
Háromágyas szoba 19.900 Ft
Négyágyas szoba 25.900 Ft
Pótágy felár  4.000 Ft/db

Az árak magukban foglalják a reggelit is!

WELLNESS

A Belvárdi Fogadó emeletén kialakított wellness-részleg nemcsak a szállóvendégeknek áll rendelkezésére, minden pihenni vágyót szeretettel várunk! A wellness csütörtöktől vasárnapig egy  5 személyes  pezsgőfürdővel, egy finn és egy infraszaunával áll a vendégek rendelkezésére.

Áraink

1 óra
   1 500 Ft/fő/
10 alkalmas bérlet   12 000 Ft/fő 

Masszázs


Egy fárasztó utazás, munkanap vagy túra után, mi sem esik jobban, mint egy kényeztető, pihentető masszázs!

Vendégeink következő masszázsaink közül választhatnak:

Áraink

Hátmasszázs 25 perc 4 000 Ft
Teljes testmasszázs 50 perc  5 500 Ft
Hát vagy teljes testmasszázs 40 perc  4 900 Ft

Amennyiben igénybe szeretné venni a szolgáltatást, kérjük előre jelezze azt elérhetőségeink egyikén!


TEKEPÁLYA

A Belvárdi Fogadó pinceszintjén hangulatos körülmények között kínálunk szórakozási lehetőséget minden korosztály számára! A tekepálya még a Csabagyöngye Vendéglő idejében került kialakításra, azonban azóta teljeskörű felújításon ment keresztül!

Szórakozási lehetőségként csocsó és biliárd asztal is rendelkezésre áll a pinceszinten.

Áraink

Tekepálya  1 200 Ft/óra/pálya