Aktuális

Bajor vacsora est

2018.02.24 18:00:00

Ezen az estén hamisítatlan bajor hangulatot varázsolunk éttermünkbe! Harmonikás, autentikus szórakoztató műsor és ínycsiklandó ételek és bajor sörök várják az ide látogatókat.
Ígérjük éhesen nem távozik senki :)

VALENTIN NAP 2018

2018.02.14.

Felejthetetlen romantikus estre vágyik?

Erre az alkalomra készült vacsorával és hozzáillő borokkal várjuk kedves Vendégeinket!

A vacsorán résztvevőket megajándékozzuk egy ajándék ital  kuponnal amely beváltható február 24.-én  a Bajor vacsora esten.

Nyitvatartás változás 2018.01.03.-03.15.

2018.01.01 18:00:00

2018.január 03.tól    -  2018.  március 15- ig

 

Hétfő  -   Csütörtök :                 11.30 - 17.00

 

Péntek:                                        11.30 - 20.00

Szombat:                                     11.30 - 20.00

 

Vasárnap:                                    11.30.- 17.00

 

Megértésüket köszönjük!

               

Ünnepi nyitvatartás 2018.01.-01.02

2018.01.01.

Szilveszter a Belvárdi Fogadóban

2017.12.31 19:00:00

Előétel:
Fogadós hideg vegyes  ízelítő

Főétel:
Malac pecsenye
Aszalt szilvás pulykamell
Almás-gesztenyés töltött sertés java
Bőség Körettel

Desszert:
Sós, sajtos  apró sütemény
Gesztenye alagút
Mézes krémes

Éjféli vacsora:
1 pohár pezsgő
Lencse gulyás
Virsli, ketchup , mustár

 

21 órától a belépő 3.000.-Ft/fő.

Karácsonyi Üdvözlet

2017.12.22.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és boldog Újévet kívánunk minden kedves Vendégünknek!

A Belvárdi Fogadó csapata

Ünnepi nyitvatartás

2017.12.22.

Márton napi libalakoma

2017.11.10 11:30:00

Kedves Vendégeink!

2017. november 10-12-ig három napon keresztül kínáljuk Márton napi ételeinket!

Asztalfoglalás szükséges: foglalas@belvardifogado.hu vagy a 20/505-5000 telefonszámon.

Töltsük együtt a nyári estéket

2017.06.01.

Ünnepi nyitvatartás 06.04.-06.05.

2017.05.31.

Nyitvatartás változás 04.03.-tól

2017.04.03.

Medvehagyma hét

2017.03.23.

Heti menü 03.13.-03.20

2017.03.13.

Nőnap 2017

2017.03.11 18:00:00

Heti menü 03.06.-03.10.

2017.03.06.